Derya YILTAŞ KAPLAN - TÜBİTAK projesi için yazılım elemanı/araştırmacı

Tercihen Bilgisayar Mühendisliği veya eşdeğer bir bölüm mezunu olan veya doktora/yüksek lisans çalışmalarını aşağıdaki yazılım araçlarıyla yapmış/yapmakta olan

• Floodlight, Java ve Mininet ortamlarına hâkim,

• Bilgisayar ağları konusunda temel bilgilere sahip,

• Gerekli araştırmaları ve dökümanları okuyup anlayabilecek düzeyde İngilizce bilgisi olan,

• Yazılım problemlerine hızlı çözümler üretebilecek,

• Takım çalışmasına uygun, analitik düşünebilen, çalışma aşamalarında eksiksiz ve planlı iş yapabilen,

• Kendisinden istenecek çalışma raporlarını geniş bir şekilde, özenle ve Türkçe olarak hazırlayabilecek programcı arkadaşlar aranmaktadır.

NOT: Görev alacak kişi projenin kalan 1 yılı için çalışma yapacaktır. Projede çalışmak için başka bir kurumda çalışıyor olmak engel değildir. Tam zamanlı çalışma gerektirmese de projeye önemli bir vaktin ayrılması gerekmektedir. Başvurularda öncelik, yazılım tanımlı ağlar üzerinde deneyim sahibi olan ve Türkiye’deki herhangi bir yükseköğretim kurumunda öğrenimine devam eden doktora öğrencilerine ve sonrasında yüksek lisans öğrencilerine tanınacaktır.

İlgilenenlerin CV’lerini İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Bilgisayar Mühendisliği’nden proje yürütücüsü Doç.Dr. Derya YILTAŞ KAPLAN’a, dyiltas@istanbul.edu.tr e-posta adresi ile iletmeleri rica olunur.