Finartz Bilgi Teknolojileri A.Ş - AR-GE Proje Başvuru Asistanı

Finartz, yazılım yaşam döngüsünde uzmanlık gerektiren roller için teknoloji hizmetleri sağlayan IT danışmanlık şirketidir. Sektörel olarak bankacılık, e-ticaret ve ödeme sistemleri alanında en üst seviyede IT danışmanlık hizmeti sağlamaktadır.

Sektör tecrübesi ile Finartz; müşteriye özel ihtiyaçları karşılamak için sunmuş olduğu çözümler ile rekabetçi bir avantaj sağlamaktadır. Yaklaşımımız; sektör standartlarına ve metodolojilerine uygun, müşteriye özel, benzersiz yazılımlar tasarlayıp, geliştirmektir.

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Teknopark ve Ataşehirde ofisleri olan 60 kişilik büyüyen bir yazılım firmasıyız.

Özellikle fintech konularında yaptığımız mevcut Arge çalışmalarımızın Tübitak, Teydeb, yerinde Arge, Kobigel gibi dokümantasyon süreçlerinde yardım edecek, kendi başına araştırma yapabilecek arkadaşlar arıyoruz.

Şirketimiz bünyesinde Ar-Ge projelerinde görevlendirilmek üzere,

• Üniversitelerin mühendislik fakültelerinden mezun, Yüksek Lisans veya Doktora Öğrencisi,

• İyi derecede İngilizce bilen,

• Planlama ve koordinasyon becerileri gelişmiş,